MYWORLDCIRCLE

men forhåbentlig kan glemme chelsea trøje det forrige spil

  • I gruppespillet, det sidste spil det hold, der passet af Widyantoro også rullet PPSM Sakti Magelang 1 i Magelang Madya Stadium. Selvom holdet med denne røde trøje i gruppespillet, kørte glat og optage sejre var blevet skændet Laskar Simolodro.Kini, har langsomt spilleren glemt nederlaget billige fodboldtrøjer og fokusere på det næste spil. På grund af nederlag succession to gange, hvilket gør spillerne lidt usikkert.

    Selvfølgelig (chok), men forhåbentlig kan glemme chelsea trøje det forrige spil. Afspilning foran fans Pasoepati, dette vil gøre motivationen hos spillerne foldede, sagde træneren, der familiært kaldte denne Wiwid. Wiwidmengatakan, spiller hjemme, er der ingen speciel forberedelse. Han sagde, at han havde instrueret sine spillere til at spille løs og som biasanya.Bermain som sædvanlig, så glem ikke om forsvaret.

    Der er helt sikkert lidt af en ændret strategi, fordi vi spiller hjemme, så vi er nødt til at angribe fra første minut, sagde han.PSIS Semarang ambition at sikre de fulde point, når underholdende gæster Pro Duta FC i Semarang Jatidiri Stadion, lørdag (6/9) manchester united trøje eftermiddag. Afspilning foran tilhængere, Mahesa jenar ønsker at fortsætte den positive udvikling for sejr.